Tariflerde Ara

22 Nisan 2015 Çarşamba

CEVİZLİ ERİŞTE

   2   Kase  ev  eriştesi
   2   Yemek  kaşığı  tereyağı
   2   Yemek  kaşığı  sıvıyağ
   1   Çay  bardağı  ceviz
   1   Çay  bardağı  rendelenmiş  beyaz  peynir
   Yeterince  tuz
 
   YAPILIŞI

   Tenceremize  yeterince  suyumuzu  koyalım.  Kaynayınca  tuzunu  katın.  Eriştemizi  katıp  pişirelim.  Tereyağımızı  ve  sıvıyağımızı  tavada  kızartalım.  Eriştemizi  süzelim. Servis  tabağına  alalım  üzerine  tereyağımızı,  peyniri,  cevizi  katıp  karıştıralım.

   AFİYET  OLSUN!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder